En helg i Simrishamn

| Inga kommentarer

Vi är alltså på Tobisvik i Simrishamn. Utvärdering av campingen kommer när vi kommit hem.

Finns det något härligare än att somna till ljudet av havet och vakna till att regnet trummar mot taket.? Nu har solen börjat jaga undan molnen.

Frukosten intogs med havet glittrande utanför fönstret. Yngsta sonen lekte med min telefon och tog foto på mig när jag gjorde mig redo för dagen. Så som ni ser husvagnen här är nog den mest sanningsenliga dvs med rendisk på bänken och en säng som ingen orkat bädda.

Igår skulle yngsta sonen bara känna på havet med fötterna, det gick ju bra. Haha Idag har våra barn och vännernas barn planer på att ta årets första dopp. Jag uppmuntrar dem, inte för att jag tror att det är skönt i vattnet utanför att det är så man skapar barndomsminnen.

Idag tänkte jag att vi skulle äta lunch på stranden, jag ska ta lite foto och vi ska bara njuta.

Husvagnslivet är gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *