Husvagnsliv

| Inga kommentarer

Välkomna till vår blogg om vårt husvagnsliv!

Här kommer vi dela med oss av husvagnsresor vi gör, husvagnstips vi har och tja allt annat husvagnsrelaterade saker.

Denna videon gjorde jag när vi hade fått hem vår nya husvagn, en Hobby 540 KFME Deluxe Easy 2014. Enligt Kärleken, ja min make kallas så min egna blogg Emschen, så låter jag inte som mig själv i denna videon men ja vi är från Skåne så skånskan är iaf rätt. haha

Hobbyn är vår tredje husvagn, det var en visningsvagn som vi köpte när vi egentligen bara skulle titta på ett bord till förtältet. Haha

Sprite Major, 1977

Vår första vagn var en Sprite Major från 1977 (om jag minns rätt årtal). Den vagnen köpte vi av svärmor och bonussvärfar. Den var liten, den var sådär i skick men vi var jätteglada för den.
Sprite Major 1977

Sprite Major 1977 Sprite Major 1977
Vi hade inte den särskilt länge, ungefär ett år, för vi insåg att den var lite väl liten för två vuxna och två små barn. En barnkammarvagn stod högt på önskelistan.

Cabby 550, 1993

Nästa vagn blev en Cabby 550 från 1993 och den kändes så stor och lyxig när vi köpte den. Vi hade den tills den började gå sönder både här och där.

Cabby 550 barnkammare

Cabby 550 barnkammare

Cabby 550 barnkammare

Hobby 540 KFME Deluxe Easy

2014 skulle vi som sagt bara titta på ett nytt bord till förtältet då vi då var långliggare på Landöns Camping. Mitt i högsommaren 2014 asade vi ut allt vi hade i husvagnen och i förtältet för att byta vagn. Jag kan säga att man samlar på sig rätt mycket grejor i en husvagn när man är långliggare. Som tur är så bor min syster på Landön, bara ett stenkast från campingen så vi kunde sätta allt hos henne.

Hobby 540 KFME Deluxe Easy

Nu har vi, för första gången, varit ute och campat redan i februari och mars. Vi har aldrig varit det förr, visst har vi varit med om småkyliga dagar men inte -10 grader som vi hade när vi var på Gekåsbyn. Det går att vintercampa med en Hobby men det märks att de inte är lika bra isolerade som t.ex. Cabbyn.

Vi har börjat diskutera om vi ska titta efter en ny vagn så vi kan vintercampa oftare för det är otroligt mysigt.

Ja det var lite om våra vagnar. Jag kommer försöka presentera oss i ett inlägg också men fokus kommer i första hand ligga på var vi åker och vad vi tycker om de olika campingarna vi besöker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *